Archangel Gabriel Goddess Kaftan Everyday, Earth

kr. 1.695,00

Archangel Gabrial Goddess Everyday kaftan kjolen er en SLOW FASHION – endda i højere grad end silke kimonoerne. At håndmale på viskose er en ekstremt vanskelig proces, og for at opnå et resultat med meget minimale malerfejl, skal denne Kaftan gennemgå yderligere processer i det lille male-værksted, hvor kjolerne håndmales.

Det tager 12-16 uger for Warriors of the Divine at producere en ordrecyklus. Så når lageret er tømt, er der ekstra lang leveringstid – af en helt naturlig årsag.

Som Warriors of the Divine siger: “Undskyld, men vi kan også sige, at det absolut er ventetiden værd!” 

Sammensætning: 100% viskose, håndmalet med kærlighed.

Warriors of the Divine ønskede at designe en Kaftan i viskose, der er lidt billigere end silkemodellen, og som er smuk, sexet, behagelig og flatterende for alle kvinder og især dem med en mere kurvet kropsform.

Den smukke Goddess Everyday kaftan i den bløde viscose findes i 3 fine farvevarianter: Eucalyptus, Smokey Lavender og Earth.

Den fantastiske Kaftan i super blød viskose er Warriors of the Divine´s signaturdesign. Den bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning.

Kjolen har en fin detalje på forstykket, hvor den kan snøres sammen for et mere feminint look. En helt særlig detalje er også, at der i kjolens ene sidesøm er syet 7 små Swarowski krystaller i – som støtte til dig, i at balancere dine 7 chakraer. Hver gang du tager kjolen på, er det en reminder til dig om at være i nuet og leve dit liv i balance.

Størrelserne er angivet i originale Warrior of the Divine størrelser (australske) så se anbefalingen i forhold til danske størrelser her:

XXS anbefales til højde under 173cm og en DK størrelse fra XS-M

XS/S anbefales til højde under 173cm og med lidt mere rummelighed i kjolen – DK størrelse M-L

S/M anbefales til højde 173cm og over eller hvis du ønsker ekstra meget rummelighed i kjolen

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Archangel Gabriel Goddess Kaftan kjolen bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning. Lisa, som er grundlægger af Warriors of the Divine blev guidet af Ærkeenglen Gabriel til at finde sin vej i livet og deraf opstod de smukke englevinger på silkekimonoerne. Så vi alle kan føle os guidet og støttet i at vælge det, som er rigtigt for os.

Føl dig beskyttet og luksuriøs, når du bærer dine vinger. Bær dem som et udtryk for den guddommelighed, der findes i dig. Du ER så guddommelig!

Kjolen har også håndskårne englevinge kvaster på forsiden for lidt ekstra GUDDOMMELIG energi. Warriors of The Divine producerer stolt deres tøj med en kærlig vibration under Fairtrade arbejdsforhold.

100% viscose i luksus kvalitet –  håndmalet med kærlighed.

Smuk beige/brun Kaftan kjole med karamelfarvede englevinger.

Her får du virkelig en kjole udover det sædvanlige – lækker blød viscose kvalitet med unikke englevinger på ryggen og fin effekt på forstykket.

Hver kjole er individuelt håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner. Englevingerne på ryggen er tegnet og malet af dygtige balinesiske kunsthåndværkere i Ubud på Bali. 

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision. Din unikke kaftan kjole har været igennem flere dygtige kunsthåndværkere inden du får fornøjelsen af at bære den.

Warriors of the Divine producerer stolt deres kimonoer og kjoler med en kærlig vibration under gode etiske arbejdsforhold.

Hver medarbejder, der er involveret i at udarbejde din kjole, modtager en fairtrade-løn, som beskrevet af den indonesiske regering og arbejder i et sikkert, lyst og ventileret arbejdsområde.

Goddess Everyday kaftan kjolen findes i str XXS, XS/S og S/M - MEN MEN MEN - tjek lige størrelsesguiden her, for de nævnte størrelser er australske størrelser, som er anderledes end vores i Danmark:

XXS anbefales til højde under 173cm og en DK størrelse fra XS-M

XS/S anbefales til højde under 173cm og med lidt mere rummelighed i kjolen - DK størrelse M-L

S/M anbefales til højde 173cm og over eller hvis du ønsker ekstra meget rummelighed i kjolen

XS/S
Length: 127cm
Chet width: 106cm
Shoulders:43cm
Slit length: 58cm
Gathered front: 34

S/M
Length: 131cm
Chest width: 114cm
Shoulders: 44cm
Slit length: 60c
Gathered front: 34cm

Yderligere information

Størrelse

S/M, XS/S, XXS

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }