Tilbud

Angel Wing Bathrobe Luxe, Musk/Caramel Wings

Original price was: kr. 2.475,00.Current price is: kr. 1.856,25.

100% silke i en luksus kvalitet –  håndmalet med kærlighed.

Smuk rosa lang badekåbe med karamelfarvede englevinger.

Her får du virkelig en silkebadekåbe med bindebånd udover det sædvanlige – lækker blød silkekvalitet med unikke englevinger på ryggen.

Hver badekbe er individuelt håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner. Englevingerne på ryggen er tegnet og malet af dygtige balinesiske kunsthåndværkere i Ubud på Bali. 

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision. Din unikke kimono har været igennem flere dygtige kunsthåndværkere inden du får fornøjelsen af at bære den.

Warriors of the Divine producerer stolt deres silkekimonoer, badekåber og kjoler med en kærlig vibration under gode etiske arbejdsforhold.

Hver medarbejder, der er involveret i at udarbejde din kimono, modtager en fairtrade-løn, som beskrevet af den indonesiske regering og arbejder i et sikkert, lyst og ventileret arbejdsområde.

Silke badekåben fåes i 2 størrelser:
XS/S som anbefales til dig, som har en højde på 173cm eller under
S/M som anbefales til dig, som har en højde på 173cm eller derover

XS/S længde: 132 cm, længde på ærme: 32cm
S/M længde: 142 cm, længde på ærme: 42cm

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

100% Silke - Smuk rosa silke med karamelfarvede englevinger på ryggen.

Lang luksus badekåbe, som er håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner.

Englevingerne på ryggen er blevet tegnet, vokset og malet af dygtige balinesiske kunsthåndværkere i Ubud på Bali.  Derefter har badekåbenværet igennem en proces der fjerner voksen, inden den syes sammen.

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision.

Der kan derfor være små uregelmæssigheder med badekåben, i farver og maling. Se det ikke som en fejl, men som en del af et manuelt udarbejdet og helt individuelt kunstværk.

Hver badekåbe koges for at fuldende batikprocessen med at fjerne voksen og fastgøre farven. Derfor vil du ikke opleve noget farvetab eller krympning med denne badekåbe.

Rensning anbefales og du kan glatte din badekåbe ved at dampe eller stryge på lav varme og altid på vrangsiden! Undgå området med de malede englevinger.

Da farverne blandes individuelt hver gang, og måden billederne vises på, på forskellige skærme er forskellig, må du påregne at de faktiske farver ved modtagelse af din vare kan variere med 10 -20 %.

Yderligere information

Størrelse

S/M, XS/S

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Angel Wings LALIMALU

  Purist Gold Angel Studs

  kr. 1.475,00
 • Guld halskæder med perlemor englevedhæng

  Angelica White Gold

  kr. 1.495,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }