LUXE GODDESS KAFTAN, OMBRE, White Wings

kr. 2.975,00

100% silke i luksus kvalitet –  håndmalet med kærlighed.

Smuk silke Goddess Kaftan Kjole, som er håndmalet og blandet i en smuk farvepalette fra champagne til kobber. Virkelig et kunstsstykke.

Lækker blød silke kvalitet med unikke store hvide englevinger på ryggen og fin effekt på forstykket.

Hver kjole er individuelt håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner. 

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision. Din unikke kaftan kjole har været igennem flere dygtige kunsthåndværkere inden du får fornøjelsen af at bære den.

Archangel Gabriel Goddess Kaftan kjolen bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning. Lisa, som er grundlægger af Warriors of the Divine blev guidet af Ærkeenglen Gabriel til at finde sin vej i livet og deraf opstod de smukke englevinger på silkekimonoerne. Så vi alle kan føle os guidet og støttet i at vælge det, som er rigtigt for os.

Føl dig beskyttet og luksuriøs, når du bærer dine vinger. Bær dem som et udtryk for den guddommelighed, der findes i dig. Du ER så guddommelig!

Goddess Luxe silke kaftan kjolen findes i str XS/S og S/M – MEN MEN MEN – tjek lige størrelsesguiden her, for de nævnte størrelser er australske størrelser, som er anderledes end vores i Danmark:

XS/S anbefales til højde under 173cm

S/M anbefales til højde 173cm og over

XS/S
Length: 127cm
Chest width: 106cm
Shoulders:43cm
Slit length: 58cm
Gathered front: 34

S/M
Length: 131cm
Chest width: 114cm
Shoulders: 44cm
Slit length: 60c
Gathered front: 34cm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Warriors of the Divine producerer stolt deres kimonoer og kjoler med en kærlig vibration under gode etiske arbejdsforhold.

Hver medarbejder, der er involveret i at udarbejde din kjole, modtager en fairtrade-løn, som beskrevet af den indonesiske regering og arbejder i et sikkert, lyst og ventileret arbejdsområde.

Goddess Luxe silke kaftan kjolen findes i str XS/S og S/M - MEN MEN MEN - tjek lige størrelsesguiden her, for de nævnte størrelser er australske størrelser, som er anderledes end vores i Danmark:

XS/S anbefales til højde under 173cm

S/M anbefales til højde 173cm

XS/S
Length: 127cm
Chet width: 106cm
Shoulders:43cm
Slit length: 58cm
Gathered front: 34

S/M
Length: 131cm
Chest width: 114cm
Shoulders: 44cm
Slit length: 60c
Gathered front: 34cm

Yderligere information

Størrelse

S/M, XS/S, XXS

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }