Clairvoyance og spirituel rådgivning

Af og til har vi alle gavn af en øjenåbner, ny inspiration, kærlig støtte og vejledning til at se klart igen og dermed sætte os selv i stand til at træffe de beslutninger som er rigtige for os.

byTrampenau er en hjertebaseret spirituel forretning, grundlagt af Kirsten Trampenau

“Hvad vej skal jeg gå? Hvilken beslutning skal jeg tage? Hvad er mit næste skridt”?

Ydre støj fra omverdenen og indre støj fra dit ego, dine overbevisninger og udtjente vaner kan sætte sig som en tåge, der gør det svært for dig at se klart.

Jeg tilbyder dig støtte og inspiration via clairvoyance og spirituel rådgivning, hvor jeg formidler videre til dig, hvad jeg fornemmer i dit energifelt, fra din sjælsessens og fra den spirituelle verden.

Clairvoyance i Vejle

Formålet er at øge din bevidsthed omkring det du står i, formidle inspiration og indsigter til dig, som sætter dig bedre i stand til at træffe de valg, som er rigtige for dig. Ofte viser dit næste skridt sig under sessionen eller når det er klar til at lande hos dig.

Du vil opleve at jeg fornemmer og formidler meget i det følelsesmæssige aspekt og ud fra dit indre potentiale.

Min måde at arbejde clairvoyant på indebærer at se dig i dit højeste lys, belyse hvad der står i vejen for dig samt formidle inspiration og råd så du kan arbejde videre med det, som føles rigtigt for dig.

Under clairvoyancen skabes et særligt healende rum og denne healing arbejder videre hos dig et stykke tid efter clairvoyancen.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }