Ka Fuh

Japansk Røgelse – den fineste i verden

 

Næsten halvdelen af al den røgelse, der bliver solgt i Japan, stammer fra firmaet Nippon Kodo.

De fremstiller noget af den fineste og mest eksklusive røgelse i verden. Nippon Kodo fremstiller mange fine røgelser – deres historie går helt tilbage til 1575, og de har dermed over 400 års erfaring med at forvandle de bedste naturlige råvarer til udsøgte og velduftende røgelser.

Japansk røgelse er ikke bare røgelse

I Japan hedder røgelse ‘Koh’, og japanerne har i over 1400 år anvendt Koh til åndelig berigelse og som en påmindelse om ro og fordybelse i en travl hverdag. Koh er som blomsternes duft – det bringer kontakt til det ikke-fysiske i tilværelsen. Det renser krop og sind og fjerner dårlige energier i et rum. Det bringer ro i store forsamlinger, det bevarer opmærksomheden i meditation, og det hjælper til at opleve glæden ved at være alene.

 

Meditative dufte
Røgelse kom til Japan via Kina, hvor Buddhismen var en del af en højt udviklet tradition omkring brugen af dufte i den spirituelle praksis. Denne sammensmeltning af Buddhisme og røgelse nåede Japan i det 6. arbundrede, hvor man allerede da var dygtig til at tage en impuls udefra og forfine den. Med tiden blev røgelses-kulturen og håndværkskunsten omkring den udviklet til det sublime, og japansk røgelse er idag den reneste og fineste i hele verden.

 

 

 

 • Røgelsesholder i keramik med mandala

  Røgelsesholder

  DKK 25,00
 • Aqua japansk røgelse fra Ka Fuh

  Ka Fuh, AQUA

  DKK 42,00
 • Daphne Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, DAPHNE

  DKK 42,00
 • Hinoki Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, HINOKI

  DKK 42,00
 • Lavender Ka Fuh, japansk røgelse

  Ka Fuh, LAVENDER

  DKK 42,00
 • White Plum Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, WHITE PLUM

  DKK 42,00
Kirsten Trampenau

9 powerfulde tips til mere selvkærlighed

 

Få den gratis guide til mere selvkærlighed. Du tilmelder dig samtidigt mit nyhedsbrev, hvor du modtager inspiration, nyheder, tilbud og god energi. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping