Drikke til sund selvforkælelse og nydelse

 • Pachamama kakao - ceremoniel cacao hos byTrampenau

  Pachamama Kakao, 100g

  kr. 129,00
 • Pachamama Kakao - ceremoniel kakao hos byTrampenau

  Pachamama Kakao, 500g

  kr. 375,00

Ceremoniel kakao for nydelse, vitalitet og balance

Med sit høje indhold af næringsstoffer placerer ceremoniel kakao sig som en superfood.

Når du møder Pachamama Kakao første gang vil du møde en feminin energi, der vækker alle dine sanser og kalder dig til stede, lige nu.

100% Kakao er naturlig bitter. Dette gør det til en intens oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen.

At drikke Pachamama Kakao hjælper med at skære igennem tankemylder og mentale blokeringer og åbne op for nydelse, glæde og vitalitet.

Det er som få et skud af energi og fokus uden det velkendte dyk fra andre stimulanser.

Pachamama Kakao skaber forbindelse til hjertet og øger evnen til at lytte til det. En oplevelse af balance indefra vil vokse over tid.

Dette skyldes det naturlige indhold af såkaldte “Bliss Chemicals” i 100% kakao. For eksempel findes neurotransmitteren Anandamid (ananda; bliss) kun i menneskets hjerne og i kakao. Anandamid udskilles når vi har det godt og tilføres yderligere fra den rene kakao. En såkaldt brusebad af “feel good” oplevelse kan vi opleve, når vi drikker kakao.

Et stykke af moder jord, der fylder dig op

Pachamama betyder moder jord på Quechua, det oprindelige sprog i Peru.
Kakaoen er dyrket fra den oprindelige kakaobønne criollo, der er sjælden og eksklusiv, fordi den kun høstes en gang om året og kræver mere tid og pleje, fra rigtige menneskehænder.

Når du modtager Pachamama Kakao kommer kakaoen i perfekt udhuggede stykker, hvor du virkelig får en fornemmelse af kakaoen. Du ser lagene, du oplever farven, du mærker energien i hænderne og ikke mindst, fyldes din næse af en intens sanselig rig duft af kakao.

Når vi ser skønhed fra moder jords kreation (blomster, bjerge, jordlag, vandfald etc) bliver vi betaget. Med de udhuggede kakaostykker ønsker vi at bringe moder jord tæt på dig, så du kan huske din egen skaberkraft, for den selv samme kraft som vi betages af i naturen, bor inde i dig.

Området Satipo, hvor kakaoen gror, grænser op til Andes bjergkæden, hvilket giver kakaoen en kraft, storhed og dybde fra netop Andesbjergene, men samtidig også en mystisk, feminin finurlighed og levende bevægelighed fra Amazonas.

Gør ceremoniel kakao til en del af din hverdag

Lige som moder jord, forlanger Pachamama Kakao ikke noget, hun stiller blot sin rigdom til rådighed og derfra modtager vi hendes rigdom.

Det behøver ikke være kompliceret at drikke kakao. Det er blot at lave en lækker kop kakao og tillade Pachamama at fylde alle celler i kroppen.

At kakaoen er ceremoniel henviser til at kakaoen er dyrket og håndteret på en bestemt måde. Der er endnu ikke nogen officiel certificering af kakao, der mærker kakao ceremoniel, men der er på verdensplan enighed om at visse krav skal være opfyldt.

Disse krav er blandt andet at bønnerne skal soltørres, produktionen skal foregå manuelt uden store industrimaskiner, kakaoen skal dyrkes økologisk og farmerne skal have gode arbejdsforhold.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }