Levering, retur, handelsbetingelser og persondata

Her kan du se alle leverings, retur & handelsbetingelser for byTrampenau

BYTNING

Refundering af købsbeløb er til oprindelig køber.

 

Nedsatte varer byttes indenfor 3 dage – dvs du skal sende dem tilbage i samme stand som du modtog dem, senest 3 dage efter du modtager dem.

Mere info under punktet FORTRYDELSESRET.

Se returadresse længere nede

 

BETALING

Det er muligt at betale med følgende kort på byTrampenau.dk

– VISA / VISA DK

– Mastercard

– MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, sendes den fra vores lager 1-2 dage efter modtagelse af din ordre, undtaget personligt fremstillede produkter, feks Armbånd med clairvoyant budskab.

Vi sender primært med Dao, med leveringstid på 2-4 dage.

Bemærk fri fragt når du køber for over 799 kr. Gælder kun med Dao og kun for ordre til levering i Danmark.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos byTrampenau.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til kirsten@bytrampenau.dk din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du bestilt en vare med rabatkode, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Husk at vedlægge tydelig information om afsender, ordrenummer og meget gerne årsag til returnering.

 

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug, og så skal mærket stadig være på produktet.

Har du bestilt en vare med rabatkode gennem nyhedsbrev, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Omkostninger i forbindelse med fragten afholder du selv. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Dette kan tage op til 7-10 dage fra beløbet bliver sendt tilbage, alt afhængig af hvilken bank du har.

Har du bestilt en vare med rabatkode gennem nyhedsbrev, så frafalder rabatten hvis du sender en vare retur på den pågældende ordre. Dvs. beløbet fra gavekoden bliver fratrukket først.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

byTrampenau

Gammelhavn 9, Kld TH

7100 Vejle

“RETUR”

Husk at skrive dit ordrenummer.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller som er sendt til pakkeshop.

Pengene vil være på din konto i løbet af 10-14 dage alt efter hvor hurtig din bank er.

 

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos byTrampenau som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen skal sendes til:

byTrampenau

Gammelhavn 9, Kld TH

7100 Vejle

“REKLAMATION”

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling (pakkeshop) eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

UDSOLGTE VARER

 • Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på kirsten@bytrampenau.dk
 • Ved køb hos byTrampenau.dk accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og varen ekspederet fra vores fysiske lager – først når varen sendes afsted fra vores lager trækker vi pengene fra din konto.
 • Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

 

FORBEHOLD FOR VAREGENGIVELSE OG PRODUKTBESKRIVELSE

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert item.

 

 

Medmindre andet er angivet i varebeskrivelsen, er alle armbånd og Malakæder med krystaller og natursten af str 6mm perler.

Alle informationer givet om krystaller, natursten, energier og støtte ifm vore produkter,
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk, psykologisk eller lægelig hjælp.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER/SIKKERHED

For at du som kunde kan indgå en aftale med byTrampenau har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig.

Personoplysningerne registreres hos byTrampenau og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– Dine betalingsoplysninger – Pensopay

– Dine leveringsoplysninger – Shipmondo

– Håndtering af email-nyhedsbreve – Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftale med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Cookie deklaration

Som registreret kunde hos byTrampenau.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til byTrampenau via mail til kirsten@bytrampenau.dk

 

NYHEDSBREVE

Ved tilmelding af nyhedsbrevet giver du samtykke til, at byTrampenau må kontakte dig pr. email med tilbud, nyheder og information om virksomheden. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på linket nederst i de emails, du modtager fra byTrampenau. Efter afmelding sletter vi de personoplysninger, du har givet os i forbindelse med tilmelding.

byTrampenau følger i øvrigt retningsliner og love påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

 

Tak fordi du handlede hos os 🙂

 

CVR adresse:

byTrampenau
CVR: 34244626
Gammelhavn 9, Kld TH
7100 Vejle 

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }