INHABIT YOUR POWER SMOKEY QUARTZ GREEN GARNET malakæde

kr. 1.795,00

Indtag din sande styrke og træd frem som den du virkelig er – INHABIT YOUR POWER

Din energi er uendelig – stol på, at universet vil holde dig og støtte dig, når du træder længere ind i din egen sande kerne og lever autentisk, som den du er.

INHABIT YOUR POWER malakæden er håndlavet af 108 røgkvarts og grønne granatperler.

Den støtter dig i at  hjælper med at benytte din energi autentiske med overflod til følge. Den støtter dig i at forbinde dig med din egen sande indre styrke.

Den vidunderlige mala bærer en beskyttende energi fyldt med velsignelser og også i vedhænget ligger en smuk symbolik og støtte:

Hamsa hånden er anset som en talisman med rødder tilbage til Mesopotamien. Hamsa hånden er værdsat over hele verden, for sin beskyttelse mod ondsindede kræfter og negativ energi.

I den jødiske tradition repræsenterer Hamsa hånden Guds hånd og omtales også som “Miriams hånd”. I den muslimske tradition omtales Hamsa hånden også som “Fatimas hånd”.

Hamsa hånden bringer positivitet, velstand og tryghed til dens bærer.

Evil Eye – eller beskyttelsens øje – har rødder i det antikke Grækenland og Rom, men findes på tværs af religiøse traditioner over hele verden, herunder jødedom, kristendom, islam, buddhisme og hinduisme.

Evil Eye menes at beskytte sin bærer mod ondsindethed og at holde negativ energi på afstand, så du trygt kan bevæge dig ud på din livsrejse og opfylde dine drømme.

Labradorit er en meget feminin og blid sten, der bærer styrken af ​​forandring og transformation. Labradorit er din ledsager gennem forandring og vil indgyde styrke og udholdenhed. Lad Labradorit stimulere din fantasi, så du kan se igennem tågen og mørket og nå helt ud til stjernerne i din søgen efter højere bevidsthed.

Bær denne mala som en halskæde og som dit værktøj til at løfte din energi og forbinde dig med dit sande jeg.

På lager

Malakæde med smukt vedhæng.

Længde på malakæden er ca 84cm i omkreds

Krystaller - 6mm facetteret perler som stråler smukt:
Røgkvarts
Grøn Granat

Vedhæng med Labradorit, 4x2mm facetslebet
Vedhængets størrelse: 20,5mm
Materiale: 18kt guldbelagt messing

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }