DAYDREAMER halskæde

kr. 1.275,00

Daydreamer halskæden er enkel elegance parret med renhed og ærlig, kærlig intention.

Daydreamer-serien er en hyldest til vores dagdrømme, der fødes af glade dage, enkelhed og en kærlig tilværelse fyldt med glæde.

Det er en dedikation til de magiske øjeblikke, hvor vi giver slip, lader tankerne flyde og giver drømmene plads. Der hvor vi med nysgerrighed, tillid og glad undren forbliver i øjeblikket hvor tingene ændres – uanset om det skyernes formationer der ændrer sig eller kapitler i vores i liv der forandres. 

Må denne blide halskæde støtte og inspirere dig til at overgive dig til det som er og have tillid til at du er støttet og forbundet til noget større. Universet har din ryg. Brug dine drømme og visualiser dig selv og dit liv som du ønsker det, uden begrænsende tanker om hvordan, hvornår og hvorfor… Du er lige præcis som du skal være. 

Vid at du allerede er det hele, at du allerede rummer det hele inde i dig – alt du behøver at gøre, er at lade hele dig træde frem i lyset.

Daydreamer halskæden fra Ananda Soul Jewelry er lavet med  den smukke Herkimer Kvarts – krystallen som er kendt for at være den bæredygtige og etiske ‘diamant’.

Ananda Soul arbejder med naturlige og uregelmæssige krystaller og sten, så hver krystal og sten er et vidnesbyrd om unikhed.

Oplev regnbue refleksioner, når lyset skinner på denne unikt formede krystal. Herkimer Kvarts, der er kendt for at være den mest kraftfulde blandt alle Kvarts krystaller, er en powerfuld forstærker af åndelig energi og en perfekt overfører af universel livskraft. Herkimer Kvarts har en hukommelse, der kan programmeres med tanker om kærlighed, velvære og helbredelse. Desuden kan den fjerne energiblokeringer og  eller uønsket negativ energi.

I Daydreamer serien fra Ananda Soul fåes halskæde, armbånd, ring og øreringe.

Hvert smykke er blevet velsignet i en balinesisk ceremoni.

På lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv. Herkimer diamant.

Halskædens længde er justerbar i 3 længder: 36cm / 40,5cm / 45cm | Vedhæng +/- :1,3 cm - +/- 0,6cm

Dette smykke ændrer verden lidt, da det:

• Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’
• Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer
• Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali
• Bærer kraftigt healende vibrationer

Smykket er velsignet ved en balinesisk ceremoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Bæredygtige smykker med krystaller

  DAYDREAMER øreringe

  kr. 975,00
 • Krystalarmbånd med Herkimer diamant også kaldet Herkimer Kvarts

  DAYDREAMER armbånd

  kr. 875,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }