Black Rose Earwings

kr. 1.695,00

De helt unikke earcuffs fra Lalimalu findes i flere varianter – her i den mørke BLACK ROSE ANGEL EARWINGS.

Denne variant er custommade til byTrampenau, fordi jeg så gerne vil tilbyde jer den smukke farvekombination. Det mørke perlemor fra Abeloneskallen changerer fra brun, over sort til en mørk grønlig nuance – alt efter hvordan lyset falder på øreringene.

Black Rose Angel Earwings er til den guddommelige kvinde, som tør sætte sit aftryk på verden.

Bøjlen giver et helt særligt look og øreringene passer til alle øreformer. Med ørestik sikres, at englevingerne sidder godt fast.

Earwings sættet er lavet af den smukke Abelone skal og er håndskåret på Bali, i en proces som tager godt 8 timer per sæt.

De fine metaldetaljer er i Messing og 3 mikro Rosaguld og har yderligere en beskyttende nano belægning.

De fine englevinge øreringe er med ørestik og bøjlen kan tilpasse alle ører, så de passer også dig. Se vores Earwings guide til hvordan du tilpasser dine øreringe til dit øre – tryk her

Vægten er kun 4gr per ørering, så du mærker nærmest ikke du har dem på.

Hver enkel Abeloneskal har sin helt egen naturlige skønhed og derfor kan de nøjagtige farvemønstre variere lidt fra smykke til smykke og i forhold til billedet, som er vist her.

På lager

Black Rose Earwings earcuffs er fremstillet af Abeloneskal og til netop disse, er valgt perlemoren fra de skaller, som har changerer i det mørke farver. Fra brun, over sort til en mørk grønlig nuance. Frem for at tømme havets ressourcer af Abeloneskal, fremstiller man Abeloneskallerne på bæredygtigt vis på Bali. Det er herfra Lalimalu henter råmaterialerne til de fine englevinger. Hvert par er håndlavet på Bali - lavet med omhu og kærlighed af små familier af smykkehåndværkere. Det tager ca 12 timer per par. Englevingerne til Black Rose Earwings er sat i Messingsølv med 3 mikro Rosaguld belægning. Herudover er de forsynet med en ekstra nano belægning for ekstra beskyttelse og holdbarhed. De unikke earcuffs er justerbare og passer til alle øreformer. Med ørestik, så englevingerne sidder godt fast på øret. Øreringene vejer kun 8g per par og er dermed meget lette at have på. Angel Wings øreringene er designet med den spirituelle intention at løfte dig, føle dig støttet og finde den guddommelige side af dig selv frem. Black Rose Earwings er til den guddommelige kvinde, som tør sætte sit aftryk i verden. Abeloneskal, Rosaguld - håndlavet på bæredygtig og etisk vis på Bali.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Angelica Rainbow Rose - englehalskæde

  Angelica Rainbow Rose

  kr. 1.695,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }