Ananda Soul Jewelry

ETISK PRODUKTION

ETIK – De sporer deres produktion gennem hvert trin i deres forsyningskæde og sørger for, at deres kreationer er lavet bevidst fra start til slut. Det gælder lige fra indkøb af deres ædelstene, deres guld, sølv og messing til den måde, hvorpå stenhuggere, sølvsmede og deres direkte teammedlemmer behandles og betales.

 

FAIR BETALING – De garanterer, at alle de mennesker, der er involveret i produktionen af ​​deres produkter, får en rimelig løn og fordele for deres færdigheder og tjenester. De føler sig velsignede over at arbejde sammen med et team af fantastiske mennesker, og hvert teammedlem føles som familie.

 

GENANVENDELIGHED – Produktion på en bæredygtig måde betyder, at de ikke tager mere end de giver tilbage til miljøet. Alle deres smykker er lavet af certificeret genanvendt sølv eller messing. Der er nok sølv og messing, der cirkulerer på planeten, og de finder det unødvendigt at tilskynde til yderligere minedrift.

 

ØKO-VENLIG – De forsøger at holde deres c02 aftryk så lavt som muligt. Sølvet og messingen, der bruges i deres smykker, genanvendes med et grønt certifikat, hvilket sikrer en renest mulig affaldsproces. Da de er hjemmehørende i Sydøstasien, er de mere direkte udsat for resultaterne af forurening og giftigt affald og føler sig stærkt tilskyndede til at have en positiv indvirkning på miljøet gennem det arbejde, de udfører.

 

VEGANSK – alle deres produkter inklusive deres emballage er produceret uden brug af animalske produkter eller biprodukter.

AT GIVE TILBAGE

AT GIVE TILBAGE – Vores fremtid ligger i børnene og i de kvinder, der føder dem – derfor føler Ananda Soul sig forpligtet til at skabe et brand, der understøtter kvinder og børn i det samfund, hvor de producerer og skaber deres produkter.

 

I de sidste syv år har de arbejdet med mødre til gadebørn på Bali. Ved at ansætte disse mødre hjælper de dem til at bryde de mønstre der opstår pga fattigdom. Derudover går en del af hver ordre til sponsorering af undervisning af et mindre privilegeret barn i det nordlige Bali.

 

MED KÆRLIGHED – Alle deres smykker bærer intention og bønner om fred i dit liv og i verden. Nogle af smykkerne har særlig symbolik og indgravering. Deres ædelsten er blevet renset og velsignet med balinesiske bønner.

 

 

AT ÆNDRE LIV

Et af de grundlæggende principper for Ananda Soul, er at styrke de mindre privilegierede familier på Bali. 

 

En måde at gøre det på, er ved at ansætte mødre til gadebørn til at arbejde med Soul Purpose kollektionen, så de kan stoppe med at sende deres børn på gaden for at tigge og i stedet blive i stand til at give deres børn mulighed for at gå i skole.

 

De samarbejder også med en vidunderlig organisation på Bali, der sponsorerer uddannelse af børn, der ellers ikke ville være i stand til at gå i skole.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }