MAGIC OF I – ETHER DREAM JOURNAL, black

kr. 349,00

Saml dine drømmerejser på de glatte, bløde sider i denne vidunderlige drømme journal notesbog:  Ether Dream Journal fra Magic of I.

Alle dine drømme kan bo i denne drømmejournal, ikke kun det du drømmer om natten når du sover, men også dine dagdrømme, manifestationsdrømme og dine visioner.

Hav din drømmejournal liggende ved din seng for at hjælpe dig med at gøre de personlige symboler i dine natlige eventyr bevidste, fange dine drømme og bringe dem til det jordiske område, så de kan integreres i dit hjerte og støtte dig i dit liv. 

Hav din drømmejournal ved din side, når du mediterer eller på anden vis tapper lidt ud af den travle hverdag og tillader dig at dagdrømme.

I drømmejournal notesbogen er der både en masse inspirerende skriv og råd samt en praktisk en guide (‘A Guide to Dreaming’) med inspirerende anvisninger til hvordan du kan bruge drømmejournalen optimalt. Teksten er på engelsk.

Ether Dream Journals er perfekte til sent nat eller tidlig morgenskrivning med sine smukke sider.

I den sorte MAGIC OF I – ETHER DREAM JOURNAL, kan du samle dine drømme og drømmerejser på de glatte, bløde sider, som er linierede og med et datofelt øverst på siden, så du altid kan gå tilbage og kigge på dine tidligere drømme og samle viden og blive bevidst om hvad der er sket i dit liv, siden den første drøm. 

Mellem omslaget af det luksuriøse veganske læder, er et helligt rum til at optage dine drømme fra de mellemliggende riger og tyde deres betydninger og budskaber.

Drømmejournalen er magisk og det helt perfekte sted at samle dine drømme.

This is your birthright,
you are born to fly.
And in your dreams,
you will remember,
the soul has wings.

Ikke på lager

* Bogomslag: Vegansk læder med sølvpræget smukt spirituelt mønster
* Bæredygtigt FSC certificeret papir
* Smuk sidemarkør i satinbånd
* 192 sider i 110g ivory papir
* A5
* Indeholder en guide til dine drømme
* Alt tekst er på engelsk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }