HJERTE & FORNUFT

kr. 699,00

Styrk samarbejdet mellem dit hjertes intuition og dit hoveds fornuft – det kan skabe de mest fantastiske resultater i dit liv.

Vi mærker med hjertet hvad vi virkelig inderst inde ønsker og pludselig melder tvivlen sig. Lad den ikke begrænse dig, men lyt til hvad den siger – bare et øjeblik. Tag så det fornuftige du kan bruge og lad uhensigtsmæssige begrænsninger, frygt og fordomme fordufte.

Lad både hjerte og hoved få plads i dine beslutninger, så tilgodeser du både dine drømme og længsler og handler samtidig med fornuft, så du føler du kan stå trygt inde for dine beslutninger.

I den ideelle verden ønsker vi vel ikke at undvære hverken det ene eller det andet, for hvis det vi mærker føles rigtigt samtidig med at fornuften bifalder valget – ja så er der harmoni og balance og det er så meget nemmere at aktivere sit mod og sin handlekraft.

HJERTE & FORNUFT bærer energier af klarsyn, healing, beroligelse til det overaktive sind samt mod og styrke til at handle.

 

Ikke på lager

Malakæden er designet og håndlavet af byTrampenau.

HJERTE & FORNUFT er en smuk og powerfuld Malakæde, bundet med 108 krystal- og stenperler af Howlit, Okseøje, Bjergkrystal og Rubin i Zoisit. Kæden er afsluttet med en Indisk Agat guruperle og en mørk grøn kvast.

Malakæden er ca 52 cm lang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Trust in Life ring fra Ananda Soul hos ByTrampenau

  TRUST IN LIFE ring

  kr. 750,00
 • Trust in life ørering

  TRUST IN LIFE øreringe

  kr. 625,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }