HEART WIDE OPEN øreringe

kr. 2.475,00

Det strålende lys og kraften i  Morganit krystallerne er det, der gør ‘HEART WIDE OPEN øreringene særligt fascinerende.

Den lyserøde hjertesten Morganit, tjener som en blid påmindelse om, at livets melodi er glad og mild og at vi lever i en verden fyldt med mirakler.

Morganit er kendt som krystallen af guddommelig kærlighed. Altid klar til at tage dig i hånden og føre dig ud i lyset.

Disse øreringe er udsmykket med tre smukke Akvamarin krystaller.

Lad HEART WIDE OPEN øreringene være dit kærlige og højt værdsatte symbol på kærlighed og nysgerrighed, der inspirerer dig til at udforske den ekstraordinære skønhed, der omgiver dig.

Med sine storslåede Morganit krystaller minder disse øreringe os om, at styrke ligger i ømhed og mod findes i den medfølelse, der fører os ind i kernen af ​​vores kærlige hjerter.

Morganit inviterer os til at overgive os og åbne os for lyset og give det lov til at lede os i livet. 

Denne krystal forbinder os med alle de store kræfter af kærlighed og godhed i dette univers.

En ægte hjertesten Morganit taler sproget af guddommelig medfølelse, tilbyder den trøst til dem, der har udstået følelsesmæssige traumer, og guider dem mod helbredelse og fred.

“Du er kommet så langt for at vælge dit eget lys frem for din smerte. Jeg vil støtte dig i at tage det valg igen og igen”, lyder budskabet.

Akvamarin er en sten forbundet til vores halschakra – den taler til vores stemme, vores sandhed, vores dybeste intuition.

Med sin dybe støtte giver Akvamarin os mulighed for modigt at omfavne vores sjæls kald.

Bær disse øreringe som en smuk påmindelse om at ære vidunderet i hver dag og lev fra dit hjertes dyb.

Ananda Soul bruger 100% naturlige sten, som er et produkt af Moder Jord. Dette er grunden til, at alle ædelstene kommer i variationer af farve, mønster og tekstur, hvilket også betyder, at hvert smykke er unikt. Bemærk venligst, at farvede på sten og krystaller kan afvige lidt fra billedet. Vi tror på, at disse variationer er det, der gør dit smykke en lille smule mere unikt og personligt – kun for dig.

Ikke på lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv. 

Krystaller: Morganit og Akvamarin

Dette smykke ændrer verden lidt, da det: • Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’ • Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer • Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali • Bærer kraftigt healende vibrationer Smykket er velsignet ved en balinesisk ceremoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Glow of Gratitude Mala - Ananda Soul hos byTrampenau

  GLOW OF GRATITUDE mala

  kr. 4.875,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }