GRÅ BALANCE tørklæde

kr. 495,00

GRÅ BALANCE er det klassiske tørklæde der passer til alt.

Tørklædet har det fineste helt særlige mønster, som er dannet af den håndfarvede tråd. Sirligt er tørklædet vævet på en stor træ-væv og det har taget timevist at fremstille.

Der er kun 2 stk af dette unikke tørklæde – tørklæderne er langt fra den traditionelle masseproduktion. Du får noget helt særligt her.

I rolige og naturlige omgivelser på Bali sidder en lille gruppe dygtige kvinder, som kan kunsten at væve på en stor væv af træ. De holder de gamle fine håndværksmæssige traditioner vedlige.

GRÅ BALANCE tørklædet er stort og kan anvendes på mange måder.

❤️ Hvis sommeraftenen bliver lidt kølig er det perfekt som sjal over sommerkjolen.

❤️ Når efteråret melder sin ankomst er tørklædet perfekt som stort varmt tørklæde sammen med en tyk sweater.

❤️ Vinterens kulde kalder på at tørklædet både bruges inde og ude – det er smukt at lune sig under enten som sjal, tørklæde eller tæppe.

❤️ Foråret er tiden hvor vi venter længselsfuldt på at sol og varme så småt vender tilbage og tørklædet er perfekt til alt tage af og på alt efter hvordan temparaturen skifter i løbet af forårsdagen.

Det er så smukt, at der stadig laves tørklæder, hvor det enkelte menneske gør en dyd ud af at fremstille det. Det bliver et tørklæde, som du nødigt skiller dig af med igen.

Der er kun 2 stk GRÅ BALANCE tørklæder – så det er virkelig et tørklæde der ikke hænger på hvert gadehjørne, du får noget helt specielt.

På lager

Kategori:

Tørklædet er farvet i hånden, så danner det smukkeste mønster og derefter vævet manuelt på en stor væv af træ. 100% bomuld Bredde: ca 112cm Længde: ca 200cm

Du kunne også være interesseret i...

 • Intuition krystal armbånd med Indisk Agat

  INTUITION

  kr. 250,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }