GENTLE WARRIOR øreringe

kr. 925,00

Brug disse blide, men powerfulde, øreringe med Røgkvarts for at forbinde dig med den blide kriger, der bor inde i dit hjerte.

Den kriger inde i dig er forbundet til sin sjæl, blid og skånsom, men stærk, handlekraftig og powerfuld. Hun møder livets udfordringer med al sin powerfulde femininitet. Hun vælger sine “kampe” med omhu og altid ud fra et kærligt perspektiv.

Røgkvarts er kendt som ‘Power of Stone’. Den er en af ​​de mest anvendte sten til at beskyttelse mod negative energier, men den er også i stand til at transformere, neutralisere og føre de mørkere frekvenser tilbage i jorden.

Røgkvarts er en fremragende sten til at få jordforbindelse, og den anbefales at have inden for sin aura, så den kan give et beskyttende skjold mod følelsesmæssige og miljømæssige belastninger. 

Hvert smykke er blevet velsignet i en balinesisk ceremoni.

Ikke på lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv. Røgkvarts. Øreringens fulde længde: 2,5cm | Hoop diameter: 1,2cm Dette smykke ændrer verden lidt, da det: • Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’ • Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer • Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali • Bærer kraftigt healende vibrationer Smykket er velsignet ved en balinesisk ceremoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • 22 karat guldbelagt krystalring med Røgkvarts som beskytter mod uønskede energier.

  I SURRENDER AND I TRUST ring

  kr. 1.995,00
 • Krystal armbånd med røgkvarts

  POSITIV HEALING

  kr. 250,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }