Purist Gold Earwings

kr. 1.495,00

De helt unikke earcuffs fra Lalimalu findes i flere varianter – her i den smukke elfenbenshvide PURIST GOLD ANGEL EARWINGS.

Bøjlen giver et helt særligt look og øreringene passer til alle øreformer. Med ørestik sikres, at englevingerne sidder godt fast.

Earwings sættet er lavet af den smukke Abelone skal og er håndskåret på Bali, i en proces som tager godt 8 timer per sæt.

De fine metaldetaljer er i messing og forgyldt med 24 karat guld og har yderligere en beskyttende nano belægning.

Hver enkel Abeloneskal har sin helt egen naturlige skønhed og derfor kan de nøjagtige farvemønstre variere lidt fra smykke til smykke og i forhold til billedet, som er vist her.

 

På lager

Elfenbenshvide englevinger af bæredygtigt fremstillet Abeloneskal. 24 karat guldbelagt og med nano belægning for ekstra beskyttelse og holdbarhed. Hvert par er håndlavet på Bali - lavet med omhu og kærlighed. Det tager ca 12 timer per par.

De unikke earcuffs er justerbare og passer til alle øreformer, så de passer også dig.  Med ørestik, så englevingerne sidder godt fast på øret.

De fine englevinge øreringe er med ørestik og bøjlen kan tilpasse alle ører, så de passer også dig. Se vores Earwings guide til hvordan du tilpasser dine øreringe til dit øre - tryk her

Vægten er kun 4gr per ørering, så du mærker nærmest ikke du har dem på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Angel Wings øreringe

  Purist Gold (small)

  kr. 1.495,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }