DARE TO SHINE ANGEL

kr. 1.575,00

Ærkeenglen Gabriel er kendt som den store budbringer og åbenbaringens engel, da han mytologisk ofte bliver valgt af det guddommelige til at kommunikere vigtige budskaber.

Han har til opgave at motivere, styrke din tro på dig selv og dele inspirerende beskeder, for at stimulere fremskridt og bringe dig nye ideer.

Det er netop denne energi, der styrker en stærk tro på dig selv, så du kan udleve dine drømme og få taget de skridt henimod det du ønsker dig. At turde skinne stærkt med alt det lys du indeholder, det er vejen til, at din egen sandhed kan komme frem og du kan leve livet fuldt ud.

Brug Rudrani Malakæden DARE TO SHINE ANGEL til at føre dig tilbage til din oprindelige tillid til dig selv samt den nysgerrighed på livet og uskyld vi kom ind i verden med. Når du er i den energi, fjerner du lettere forvirring og tvivl på dig selv og får adgang til din indre visdom. Den visdom, som du har brug for til at træffe beslutninger i overensstemmelse med din indre sandhed og den støtte der hjælper dig til at kommunikere din sandhed åbent og ærligt.

Vedhænget er indgraveret med ordene ‘I dare to shine brightly’ for at opmuntre dig til, at lade dit lys skinne klart og tydeligt. Dit indre lys er er den bedste vej til din indre sandhed og det kræver mod, styrke og støtte, til at turde lade det skinne stærkt. Ærkeenglen Gabriel er her for at støtte dig.

Ærkeenglen er ledsaget af to hvide topas og en hjerteåbnende rosenkvarts. Rudrani perler kommer fra Hokiantea/Fukien-tea-træet, har et lettere og lysere look, end de traditionelle Rudraksha perler. Rudrani perlen menes at være den kvindelige version af Rudraksha perlen og den  er lagret med energien fra det feminine.

Hvert smykke er blevet velsignet i en balinesisk ceremoni.

Denne Malakæde ændrer verden lidt, da den:

• Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’
• Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer
• Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali
• Bærer kraftigt healende vibrationer

På lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv, Rudrani perler, Rosenkvarts, hvid Topas og Herkimer diamanter.

Længde:  ca 80cm | Vedhæng 2,7 cm

Denne Malakæde ændrer verden lidt, da den:

• Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’
• Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer
• Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali
• Bærer kraftigt healende vibrationer

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • YOU ARE LOVED armbånd

  YOU ARE LOVED armbånd

  kr. 875,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }