BOLD TO BE Bangle armring

kr. 2.575,00

Indgraveret med ordene:

 ‘Jeg stoler på mine instinkter’

bringer denne storslåede og smukt designede armring en jordforbindelsesenergi, der beskytter dig mod negativitet og samtidig forstærker din intuition.

Vær modig og omfavn styrken og visdommen indeni og vid, at din sjæls visdom og indre intelligens har kapaciteten til at beskytte dig, altid.

Armringen er udsmykket med illustrationer af finurlige grene og blade, som er omgivet af tre små Røgkvarts sten.

Lad armbåndet være en påmindelse om, at vores instinkter er en af ​​vores største egenskaber som mennesker, og de inviterer os til at være modige og stå op for, hvad der er rigtigt.

Bær armringen rundt om dit håndled eller din underarm for at minde dig om den uundværlige kraft, som er tilgængelig for dig, dybt indefra.

Vores instinkter er et vejledende lys til os om at blive ved med at bevæge os fremad, selvom retningen måske er uklar.

Når vi bliver mindet om vores sjæls visdom og tør stole på den, sker der magisk transformation.

Kendt som ‘The Stone of Power’ beskytter Røgkvarts os ikke kun mod negative energier, men neutraliserer og leder også mørkere frekvenser tilbage i jorden, og fungerer som et beskyttende skjold, der beroliger og renser omgivelserne, så vi kan føle os trygge ved at være os selv.

Denne stærke sten er værdsat for dens evne til at forstærke intuitionen og invitere os til at være modige til at stå i vores egen sandhed.

Røgkvarts guider os til et sted, hvor vi kan give slip på, hvad der var, og træde ind i tillid til, hvad der er meningen skal komme.

På lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv. 

Krystaller: Røgkvarts

Diameter: 6,4cm
Vægt: 17,3g

Dette smykke ændrer verden lidt, da det: • Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’ • Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer • Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali • Bærer kraftigt healende vibrationer Smykket er velsignet ved en balinesisk ceremoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Glow of Gratitude Mala - Ananda Soul hos byTrampenau

  GLOW OF GRATITUDE mala

  kr. 4.875,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }