BLESSINGS ALL AROUND Mala

kr. 3.475,00

Bær denne Malakæde og bliv støttet i at åbne dig op for de velsignelser og den overflod, der er overalt omkring dig på denne smukke jord.

Vedhænget er indgraveret med ordene “Blessings all around” for at minde dig om denne energi, der er forankret i naturen, at uanset hvor du står i livet, kan du finde velsignelser, når som helst du vælger at åbne dine sanser for at modtage.

Ananda Soul´s Mala BLESSINGS ALL AROUND, er en skabelse, der manifesterer sig som den energi, den står for: hvor end du vandrer på denne Jord, åbn dine sanser for at modtage, hvad der er foran dig, fordi velsignelser og rigdom kan findes i alle hjørner af livet – fra den åbenlyse, der er oversvømmet af lys til den mindste krog indhyllet i vores verdens skygger.

Vedhænget forestiller den hinduistiske gudinde Lakshmi, udsmykket med en pink Turmalin. Hun giver gaverne verdslig overflod, rigdom, mad, spirituel bevidsthed og udstråling i alle dens former.

Hun er kendt for sin evne til at invitere både verdslig nydelse og åndelig frihed ind i sameksistens.

Hun er energien, der kan påkaldes for fred og velstand, sødme og harmoni.

Lakshmi´s sande ansigt findes i naturens overflod. Hendes kraft nærer livet på jorden. Hun er kendt for hendes ubetingede, uendelige generøsitet, hendes retfærdighed og kærlige omsorg for alle skabninger og som en fortaler for at dyrke vores Jord.

Denne Malakæde bærer de healende kræfter fra Pink Turmalin og Herkimer Kvarts. Pink Turmalin står for en kærlighed til andre, medmenneskelighed og humanitarisme samt for at fremme sympati og medfølelse over for andre.

Pink Turmalin fremmer et blødt hjerte, støtter dig i at til at stå blidt i dig selv og at stå op for ubetinget kærlighed og venskab.

Herkimer Kvarts, kendt for at være den mest kraftfulde blandt alle kvartskrystaller, er en kraftfuld forstærker af spirituel energi og en perfekt kanal for universel livskraft.

Ananda Soul ærer Lakshmi som en gudinde i den hinduistiske religion og filosofi. Bemærk venligst, at de arbejder med hensigten med dette symbol frem for at fremme eller følge en bestemt religiøs overbevisning. Vedhænget forestiller den hinduistiske gudinde Lakshmi udsmykket med en Pink Turmalin. Ved at kalde hendes energi ind i dit liv inviterer du også enhver form for velsignelse ind i det: held, frugtbarhed, sundhed, velstand og skønhed.

Ikke på lager

BLESSINGS ALL AROUND Malakæde

Materiale: 22kt Guld belagt på 925 Sterling Sølv, Pink Turmalin, Herkimer Kvarts.

Længde: 86-91cm | Vedhæng: 1.4 cm x 2.85cm

Denne Malakæde ændrer verden lidt, da den:

• Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’
• Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer
• Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali
• Bærer kraftigt healende vibrationer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Guld hoop øreringe med pink turmalin

  GENTLE HEART øreringe

  kr. 1.075,00
 • Gentle Heart krystalring med pink Turmalin

  GENTLE HEART ring

  kr. 875,00
 • Gentle Heart krystalhalskæde med pink turmalin

  GENTLE HEART halskæde

  kr. 1.350,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }