Tilbud

LUXE GODDESS KAFTAN, OMBRE – Miniature Wings

Original price was: kr. 2.975,00.Current price is: kr. 2.231,25.

Archangel Gabriel Goddess Kaftan kjolen bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning. Lisa, som er grundlægger af Warriors of the Divine blev guidet af Ærkeenglen Gabriel til at finde sin vej i livet og deraf opstod de smukke englevinger på silkekimonoerne. Så vi alle kan føle os guidet og støttet i at vælge det, som er rigtigt for os.

Føl dig beskyttet og luksuriøs, når du bærer dine vinger. Bær dem som et udtryk for den guddommelighed, der findes i dig. Du ER så guddommelig!

100% silke i luksus kvalitet –  håndmalet med kærlighed.

Smuk silke Goddes Kaftan Kjole, som er håndmalet og blandet i en smuk farvepalette fra champagne til kobber. Virkelig et kunstsstykke.

Lækker blød silke kvalitet med unikke små diskrete bronzefarvede englevinger på ryggen.

Hver kjole er individuelt håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner.

Archangel Gabrial Goddess Everyday kaftan kjolen er en SLOW FASHION. At håndmale på silke er en vanskelig proces, og for at opnå et resultat med meget minimale malerfejl, skal denne Kaftan gennemgå yderligere processer i det lille male-værksted, hvor kjolerne håndmales.

Det tager 12-16 uger for Warriors of the Divine at producere en ordrecyklus. Så når lageret er tømt, er der ekstra lang leveringstid – af en helt naturlig årsag.

Som Warriors of the Divine siger: “Undskyld, men vi kan også sige, at det absolut er ventetiden værd!” 

Sammensætning: 100% silke, håndmalet med kærlighed.

Warriors of the Divine ønskede at designe en Kaftan som er smuk, sexet, behagelig og flatterende for alle kvinder.

Den fantastiske Kaftan i super blød silke er Warriors of the Divine´s signaturdesign. Den bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning.

Kjolen har en fin detalje på forstykket, hvor den kan snøres sammen for et mere feminint look. En helt særlig detalje er også, at der i kjolens ene sidesøm er syet 7 små Swarowski krystaller i – som støtte til dig, i at balancere dine 7 chakraer. Hver gang du tager kjolen på, er det en reminder til dig om at være i nuet og leve dit liv i balance.

Størrelserne er angivet i originale Warrior of the Divine størrelser (australske) så se anbefalingen i forhold til danske størrelser her:

XS/S anbefales til højde under 173cm

S/M anbefales til højde 173cm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Warriors of the Divine producerer stolt deres kimonoer og kjoler med en kærlig vibration under gode etiske arbejdsforhold.

Hver medarbejder, der er involveret i at udarbejde din kjole, modtager en fairtrade-løn, som beskrevet af den indonesiske regering og arbejder i et sikkert, lyst og ventileret arbejdsområde.

Goddess Luxe silke kaftan kjolen findes i str XS/S og S/M - MEN MEN MEN - tjek lige størrelsesguiden her, for de nævnte størrelser er australske størrelser, som er anderledes end vores i Danmark:

XS/S anbefales til højde under 173cm

S/M anbefales til højde 173cm

XS/S
Length: 127cm
Chet width: 106cm
Shoulders:43cm
Slit length: 58cm
Gathered front: 34

S/M
Length: 131cm
Chest width: 114cm
Shoulders: 44cm
Slit length: 60c
Gathered front: 34cm

Yderligere information

Størrelse

S/M, XS/S, XXS

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shopping
    if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }