Tilbud

Angel Wing Everyday Kimono (Viscose), Clay

Original price was: kr. 1.425,00.Current price is: kr. 1.068,75.

Forvent et mirakel, når du bærer denne kimono.

Denne fantastiske kimono i superblød viskose er Warriors of The Divine´s signaturdesign.

Kimonoen bærer ærkeenglen Gabriels energi og vejledning. Lisa, som er grundlægger af Warriors of the Divine blev guidet af Ærkeenglen Gabriel til at finde sin vej i livet og deraf opstod de smukke englevinger på silkekimonoerne. Så vi alle kan føle os guidet og støttet i at vælge det, som er rigtigt for os.

Føl dig beskyttet og luksuriøs, når du bærer dine vinger. Bær dem som et udtryk for den guddommelighed, der findes i dig. Du ER så guddommelig!

Kimonoen har også håndskårne englevinge kvaster på forsiden for lidt ekstra GUDDOMMELIG energi. Warriors of The Divine producerer stolt deres tøj med en kærlig vibration under Fairtrade arbejdsforhold.

100% viscose i luksus kvalitet –  håndmalet med kærlighed.

Smuk varm brun/orange farvet kimono med karamelfarvede englevinger.

Her får du virkelig en kimono udover det sædvanlige – lækker blød viscose kvalitet med unikke englevinger på ryggen.

Hver kimono er individuelt håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner. Englevingerne på ryggen er tegnet og malet af dygtige balinesiske kunsthåndværkere i Ubud på Bali. 

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision. Din unikke kimono har været igennem flere dygtige kunsthåndværkere inden du får fornøjelsen af at bære den.

Warriors of the Divine producerer stolt deres kimonoer med en kærlig vibration under gode etiske arbejdsforhold.

Hver medarbejder, der er involveret i at udarbejde din kimono, modtager en fairtrade-løn, som beskrevet af den indonesiske regering og arbejder i et sikkert, lyst og ventileret arbejdsområde.

Everyday viscose kimonoen er onesize og fåes i 2 længder – 75cm og 115cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Kimonoen er håndmalet efter gamle balinesiske batik traditioner.

Englevingerne på ryggen er blevet tegnet, vokset og malet af dygtige balinesiske kunsthåndværkere i Ubud på Bali.  Derefter har kimonoen været igennem en proces der fjerner voksen, inden kimonoen syes sammen.

Alt i alt en manuel proces, som tager mange timer af koncentreret arbejde og præcision.

Der kan derfor være små uregelmæssigheder med kimonoen, i farver og maling. Se det ikke som en fejl, men som en del af et manuelt udarbejdet og helt individuelt kunstværk.

Hver kimono koges for at fuldende batikprocessen med at fjerne voksen og fastgøre farven. Derfor vil du ikke opleve noget farvetab eller krympning med denne kimono.

Håndvask eller rensning anbefales og du kan glatte din kimono ved at dampe eller stryge på lav varme og altid på vrangsiden! Undgå området med de malede englevinger.

Da farverne blandes individuelt hver gang, og måden billederne vises på, på forskellige skærme er forskellig, må du påregne at de faktiske farver ved modtagelse af din vare kan variere med 10 -20 %.

Yderligere information

Kimono længde

kort, 75cm, lang, 115cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • Smykker med mening - guldøreringe fra Ananda Soul

  UNIVERSAL BALANCE hoops

  kr. 1.495,00
 • Angel Wings LALIMALU

  Purist Gold Angel Studs

  kr. 1.475,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }