AMMA Rose Quartz

kr. 1.075,00

Amma er hindi ordet for mor.  Ananda Soul har designet de smukke øreringe Amma, som i det enkle design, sprudler med masser af kærlighed – Rosenkvarts kærlige og powerfulde energi bidrager i høj grad dertil.

Elegant børstet guldørering med en facetslebet Rosenkvarts krystal – skinnende i sin fulde skønhed.

Rosenkvarts er kendt som “Kærlighedsstenen” og “Hjertestenen” og den opmuntrer til ubetinget kærlighed og åbner dens bærer for alle former for kærlighed: selvkærlighed, romantisk kærlighed, familiekærlighed, kærlighed til livet…

Rosenkvartens hjerteåbnende egenskaber siges at virke beroligende på nervesystemet , bidrage til faldende stressniveauer og støtte op om øget lykke, tillid og harmoni.

Rosenkvarts menes at virke helbredende og styrkende for det fysiske hjerte og stimulerer kredsløbet, øger fertiliteten og beskytter mod stråling. Som en god bonus siges Rosenkvarts at reducere rynker. Den er også kendt for at være en beskyttende sten under graviditet.

Ikke på lager

Materialer: 22 karat guldbelagt 925 Sterling sølv. Rosenkvarts. Dette smykke ændrer verden lidt, da det: • Bidrager med et beløb til en balinesisk familie i nød, via projektet ‘Adopt a family’ • Er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer • Giver beskæftigelse til mødre til gadebørn på Bali • Bærer kraftigt healende vibrationer Smykket er velsignet ved en balinesisk ceremoni.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

 • JEG ER KÆRLIGHED armbånd

  kr. 250,00
 • Guldring med rosenkvarts

  OM NAMAH SHIVAYA ring

  kr. 2.175,00
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }