Japansk Røgelse

Viser alle 6 resultater

 • Pladsholder

  Røgelsesholder

  kr. 25,00
 • White Plum Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, WHITE PLUM

  kr. 42,00
 • Lavender Ka Fuh, japansk røgelse

  Ka Fuh, LAVENDER

  kr. 42,00
 • Hinoki Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, HINOKI

  kr. 42,00
 • Daphne Ka Fuh japansk røgelse

  Ka Fuh, DAPHNE

  kr. 42,00
 • Aqua japansk røgelse fra Ka Fuh

  Ka Fuh, AQUA

  kr. 42,00

Japansk røgelse siges at være den fineste og mest eksklusive i verden.
Japansk røgelse er ikke bare røgelse
I Japan hedder røgelse ‘Koh’, og japanerne har i over 1400 år anvendt Koh til åndelig berigelse og som en påmindelse om ro og fordybelse i en travl hverdag. Koh er som blomsternes duft – det bringer kontakt til det ikke-fysiske i tilværelsen. Det renser krop og sind og fjerner dårlige energier i et rum. Det bringer ro i store forsamlinger, det bevarer opmærksomheden i meditation, og det hjælper til at opleve glæden ved at være alene.

Meditative dufte
Røgelse kom til Japan via Kina, hvor Buddhismen var en del af en højt udviklet tradition omkring brugen af dufte i den spirituelle praksis. Denne sammensmeltning af Buddhisme og røgelse nåede Japan i det 6. arbundrede, hvor man allerede da var dygtig til at tage en impuls udefra og forfine den. Med tiden blev røgelses-kulturen og håndværkskunsten omkring den udviklet til det sublime, og japansk røgelse er idag den reneste og fineste i hele verden.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shopping
  if (window.location.href.includes(\'bytrampenau.dk/en/\')) { document.querySelector(\'#ov-onskeskyen-generated-wish-button\').style.display = \'none\'; }